ERC tira de planter i s’oblida dels fitxatges

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ja ha escollit qui serà la número dos de la llista de Pere Aragonès per a les pròximes eleccions al Parlament. Serà l’exdiputada i exalcaldessa de Santpedor, Laura Vilagrà.

Durant mesos, Esquerra va estar buscant una dona independent, icònica, coneguda i que encaixés amb la imatge que els republicans volen portar a debat en aquestes eleccions. Però la direcció del partit no va acabar de trobar cap candidata idònia. I per això, Aragonès i els seus han decidit deixar de costat la política de fitxatges estrella i independents que va posar en marxa Oriol Junqueras, situant en llocs estratègics i farcint les llistes de noms d’aquesta mena. Aquest cop, Esquerra tira de planter, de segona fila, i confia en la base per crear nous lideratges.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.