ERC tira de planter i s’oblida dels fitxatges

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ja ha escollit qui serà la número dos de la llista de Pere Aragonès per a les pròximes eleccions al Parlament. Serà l’exdiputada i exalcaldessa de Santpedor, Laura Vilagrà.

Durant mesos, Esquerra va estar buscant una dona independent, icònica, coneguda i que encaixés amb la imatge que els republicans volen portar a debat en aquestes eleccions. Però la direcció del partit no va acabar de trobar cap candidata idònia. I per això, Aragonès i els seus han decidit deixar de costat la política de fitxatges estrella i independents que va posar en marxa Oriol Junqueras, situant en llocs estratègics i farcint les llistes de noms d’aquesta mena. Aquest cop, Esquerra tira de planter, de segona fila, i confia en la base per crear nous lideratges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides