No crec en els frens

Entenc perfectament aquelles persones que no creuen en les vacunes, perquè em passa el mateix amb els frens. Simplement no hi crec. Reconec que aquest exercici innegociable de la meva llibertat individual comporta alguns problemes per a mi i, sobretot, per als altres (aquells ciclistes que vaig atropellar a la carretera comarcal de Sant Celoni, aquella família ja no tan nombrosa que travessava el pas de zebra a Balmes amb València), però estem parlant de la meva llibertat individual. I si comencem a limitar les nostres llibertats, acabarem presos del comunisme. Com a Veneçuela.

També entenc perfectament els que es neguen a utilitzar mascareta, aquest drap tan incòmode que els socialcomunistes ens obliguen a portar fins i tot a l’aire lliure, perquè em passa el mateix amb el consum d’alcohol quan estic conduint el meu 4X4 (sense frens). Com va dir el tan enyorat expresident Aznar, “qui és vostè per dir-me a mi el que puc o no puc beure?”. Només faltaria que ens privessin d’aquest plaer tan espanyol que consisteix a considerar que els que no saben conduir després d’haver ingerit alcohol és que simplement no saben conduir.

En el que sí que crec és en la plandèmia, és clar. Qui no vulgui veure en tot això del virus un pla muntat pels xinesos (comunistes) amb la complicitat del Partit Demòcrata americà, la UE, George Soros, Bill Gates (comunistes) i, és clar, les farmacèutiques, és que té el cervell absorbit per les doctrines judeo-comunista-maçòniques del nostre Govern (comunista).

El millor de la plandèmia és que te la pots muntar a la teva mida i creure en algunes coses  sí i en altres no. Jo per exemple no crec que hi estiguin implicats els reptilians, però és perquè em fan realment por els extraterrestres (des d’ET). Després alguns dels nostres diuen que els metges estan tots venuts a les farmacèutiques, però d’altres els citen com a prova irrefutable de l’encert de les seves teories.

No ho sé. Jo crec que depèn. Si coincideixen amb el que penses tu, bé; si no, per què fer-los cas si al que es dediquen és a crear malalties per enriquir les farmacèutiques? El mateix passa amb els mitjans de comunicació. Sabem que són la veu del seu amo i que estan tots sota el jou sino-comunista-microsoftià. Ara bé, si veiem que un article, convenientment retallat i posat fora de context, pot donar suport a les nostres teories, doncs evidentment que el podem utilitzar. És més, en aquest cas direm que FINS I TOT els “mitjans de comunicació tradicionals” ja no han tingut més remei que acceptar la veritat.

Bé, la nostra, bàsicament. Perquè, com és ben sabut, cadascú en té una, tan legítima com les altres. El millor de tot és quan una xarxa social retira un dels nostres missatges sota el pretext que està ple de falsedats. Sí, realment és el que més ens agrada, perquè llavors podem posar el crit al cel i parlar clarament de censura. És a dir, que, d’una manera o d’una altra, ens acaben donant la raó.

Ara van i ens volen imposar la vacuna de la companyia Pfizer (que només pronunciant el nom ja infectes una quinzena de persones), que portarà un microxip que controlarà els nostres moviments i els nostres pensaments. Bé, en realitat no sé si el microxip anirà en aquesta vacuna o en una ltra, però és igual. El cas és que ho he vist a YouTube, en un vídeo que els comunistes ja han censurat. És clar.

Diu el meu cunyat, el que va de setciències, que imposar la vacuna no és limitar la nostra llibertat, sinó al contrari, assegurar-la garantint la nostra salut. Però no em refio del meu cunyat. Ja el 2004, quan allò d’Atocha, es va creure la versió oficial segons la qual l’atemptat va ser obra dels gihadistes quan totes les proves apunten que va ser un pla ordit per gihadistes, sí, però amb la complicitat d’ETA, la Guàrdia Civil, el grup Prisa i Zapatero (un altre comunista).

Total, que seguiré fent el que em dóna la gana, que per alguna cosa sóc lliure, encara que la nostra presumpta democràcia faci aigües per tot arreu. Per començar, em vaig a esplaiar amb el cotxe per l’A-7.

(Visited 129 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari