Les piulades de Quim Torra molesten l’estratègia de JxCat

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, va estar tot el seu mandat fent servir Twitter per llençar missatges i opinar sobre l’actualitat, fossin o no fossin missatges consensuats amb els seus socis de Govern. I actualment, que ja està destronat, segueix fent el mateix. Ara, però, més que als seus socis de Govern, emprenya els de Junts x Catalunya (JxCat). I és que Torra piula sense pensar si el que diu encaixa amb l’estratègia del partit.

I això ha molestat els estrategs de JxCat. Sense anar més lluny, la setmana passada va decidir carregar contra ERC i Pere Aragonès pel suport dels republicans als pressupostos de l’Estat. Per fer-ho, va presumir que sota el seu mandat no es va aprovar cap pressupost a les Corts i que, a més, eren ells els que els havien boicotejat. Quim Torra, però, va obviar que sota el seu mandat tampoc es van aprovar pressupostos de la Generalitat i que, si no hagués estat per ERC que li va parar els peus, s’haurien convocat les eleccions fins i tot abans d’aprovar els únics pressupostos que es van poder aprovar en temps de descompte i amb “la legislatura acabada”, en paraules del mateix president.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.