Pimec denuncia Joan Canadell

Es querella contra el president de la Cambra per dir que "hi ha patronals on fa 25 anys que no celebren eleccions"

josep gonzalez pimec
josep gonzalez pimec

La patronal de petites i mitjanes empreses de Catalunya (Pimec) ha presentat una querella contra el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, acusant-lo d’injúries.

Les dues organitzacions es trobaven en conflicte a causa de la proposta de llei del Govern que volia garantir el finançament públic i representativitat institucional a les cambres catalanes, i ara s’obre un front judicial que ataca directament el president d’una d’elles.

Tant les principals patronals, com Foment del Treball i la Pimec, com els sindicats CCOO i UGT, qüestionen aspectes de la llei, que consideren que atorga a les cambres un paper en el diàleg social que no els correspon. Per contra, des del Consell de Cambres es defensa la llei i es reclama que s’aprovi en lectura única, ja que suposa un suport a unes cambres que pateixen una difícil situació econòmica.

Segons ha explicat el president de Pimec, Josep González, i ha recollit El Periódico, la denúncia contra Canadell es basa en l’afirmació per part del president de la Cambra de Barcelona que “hi ha patronals on fa 25 anys que no celebren eleccions”, que l’organització que encapçala considera injuriosa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides