Recurs de Madí i Vendrell contra les escoltes telefòniques de l’operació Voloh

Sol·liciten que siguin anul·lades adduint que es van efectuar sense sospites fundades
Alay, Soler, Madí i Vendrell
Alay, Soler, Madí i Vendrell

David Madí, Xavier Vendrell i Xavier Vinyals, tres dels empresaris detinguts en l'operació Voloh/Volhov que es troben en llibertat amb càrrecs, pretenen anul·lar les escoltes telefòniques i han argumentat en el recurs d'apel·lació plantejat per l'advocada de Madí, Olga Tubau, que es van efectuar "sense que existís cap sospita fundada" en el marc d'una investigació que titllen de "prospectiva" i basada en "conjectures policials", avança La Vanguardia. La resta dels investigats mitjançant intervencions telefòniques s'han adherit a la petició de nul·litat formulada per Tubau.

Aquestes empresaris esgrimeixen que la Fiscalia es va oposar a la intervenció de les comunicacions telefòniques perquè trobava que no s'havia identificat clarament quins eren els diners suposadament malversats, que els investigats no tenien càrrecs al govern català i que, malgrat aquests fets, el jutge va autoritzar les escoltes després que la Guàrdia Civil l'informés que els investigats volien convertir fons de la Generalitat en bitcoins, afegeix la mateixa informació.

Les defenses dels investigats atribueixen a la Guàrdia Civil "una hipòtesi policial sense fonament objectiu" i també mancada, segons el seu parer, d'elements indiciaris que sostinguin la seva hipòtesi, revela, a més, La Vanguardia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides