Baixa el risc de rebrot a Catalunya però continuen creixent les hospitalitzacions per covid

El Departament de Salut ha notificat 4.854 nous contagis i 38 defuncions
Personal sanitari fent la prova de la covid 19

El Departament de Salut ha comunicat aquest dimecres que el risc de rebrot, després de créixer a velocitat vertiginosa durant molts dies, ha baixat 47 punts, ja que ha passat dels 887 d’ahir als 840 d’avui. No obstant això, és important remarcar que a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

La conselleria ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 4.854 nous positius de coronavirus i 38 defuncions. Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 244.972 persones contagiades i 13.896 morts.

Pel que fa als pacients ingressats en centres hospitalaris catalans, n’hi ha 2.205, la qual cosa representa 67 més que ahir. Les unitats de cures intensives tenen actualment 398 persones ingressades (30 més que el darrer balanç).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides