Budó també recorda a El Homrani que el teletreball no és obligatori

La portaveu de la Generalitat diu que l'executiu català no el pot "regular"
Meritxell Budó

Després que el conseller de Treball, Chakir El Homrani (ERC), en declaracions a RAC1 hagués afirmat aquest dimarts que les empreses estan obligades a aplicar el teletreball si estan en condicions de fer-ho i que de no fer-ho poden ser sancionades, altres membres del govern català li han esmenat la plana.

El primer ha estat el conseller d'Empresa, Ramon Tremosa (JxCat), el qual ha recordat en una entrevista a Catalunya Ràdio que el teletreball "és recomanable" com a mesura per controlar l'expansió de la pandèmia.

La darrera a desmentir l'afirmació d'El Homrani ha estat la consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó (JxCat), la qual ha afirmat en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu que el govern català "no té possibilitats de regular" el teletreball de les empreses privades, i ha aprofitat per reclamar al govern de l'Estat les competències que li ho permetin.

La consellera Budó ha afegit, però, que des del govern de la Generalitat es demana a les empreses que hi ha a Catalunya que "promoguin i prioritzin el teletreball" per fer front a l'ascens de casos de covid-19 entre la població.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides