Quin famós activista del procés i Demòcrates es piquen l’ullet?

Antoni Castellà, de Demòcrates
Antoni Castellà, de Demòcrates

Albert Donaire, el controvertit portaveu de la sectorial de l'ANC als Mossos d'Esquadra, ha evidenciat la seva sintonia no només amb l'espai polític que lidera Carles Puigdemont, Junts, sinó també amb Demòcrates, partit nascut dels independentistes escindits d'Unió Democràtica, encapçalats per l'expresidenta del Parlament Núria de Gispert i pel diputat -de la bancada d'ERC- Antoni Castellà.

Aquest mosso ha reaccionat a un tuit amb què Demòcrates ha publicat el vídeo d'una intervenció de Castellà de rebuig al rei Felip VI, piulant: "Voleu un discurs clar sobre el que cal fer? Hi ha polítics i partits que el defensen". Aquest missatge no ha estat l'únic de Donaire redifós pel partit democristià independentista.

Donaire, que s'ha fet ressò del nou eslògan de Demòcrates -que proclama "Pensa indepe" i segons el qual el "marc mental" que toca és l'1-O-, ha escrit recentment un article al digital larepública.cat al qual planteja: "Catalunya no té rei… i perdrà també la policia?". Castellà n'ha recomanat la lectura dient que "hauria de fer reflexionar sobre les nostres institucions nacionals". A més, Donaire ha repiulat un missatge que afirmava, amb relació al resultat d'una enquesta de Twitter sobre el partit que prefereixen els independentistes, que "alguns coincidim en JxCat i Demòcrates, Antoni Castellà el veig molt decidit a seguir endavant i aixecar la DUI".

Per al mosso activista, el cos policial català hauria d'investigar "més d'una actuació desproporcionada", segons ha escrit, d'altra banda, com a reacció a la notícia de la condecoració de 423 dels seus companys per la seva actuació durant les protestes de fa un any contra la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem als dirigents del procés. Un usuari li ha comentat: "Albert, necessito una abraçada teva, honesta i sincera. Perquè li estic agafant un odi al col·lectiu dels mossos que necessito desinflar com sigui!". Donaire ha respost: "Imagina't la frustració que sentim alguns des de dins…".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides