L’exèrcit desinfecta Mercabarna

Les tasques de neteja al mercat majorista de la ciutat de Barcelona acabaran aquest diumenge
Efectius de l'UME desinfecten les instal·lacions de Mercabarna

La Unitat Militar d'Emergències (UME) de l'exèrcit espanyol es troba des d'aquest dissabte al migdia a Mercabarna per desinfectar les instal·lacions, com a mesura per evitar contagis de coronavirus segons han informat fonts del Ministeri de Defensa.

Concretament, es tracta del IV Batalló de Saragossa, que va arribar a Mercabarna al voltant de les dues del migdia de dissabte. Les tasques van començar a les quatre de la tarda i està previst que s'allarguin tot el diumenge al matí per l'extensa superfície de les instal·lacions.

Per la seva banda, Mercabarna –empresa depenent de l'Ajuntament de Barcelona– també ha confirmat la presència de l'UME i li ha agraït la feina mitjançant una piulada.

Fonts del complex han recordat a l'ACN que l'exèrcit ja va fer les mateixes tasques preventives a l'abril i al maig i han subratllat que arran de la situació de pandèmia la neteja i la desinfecció diària a Mercabarna s'ha doblat.

Segons fonts de Defensa, es tracta d'una desinfecció preventiva amb l'objectiu de "garantir la seguretat dels productes de mercat en llocs tan importants com Mercabarna i Mercamadrid", ja que els considera "enclavaments estratègics d'aliments" per a les dues capitals i "de gran importància per a bona part del país".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides