Chacón es presenta a primàries per ser la candidata del Partit Demòcrata

"Vull un país lliure, però no qualsevol país ni a qualsevol preu", diu l'exconsellera distanciant-se de JxCat
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement

L'exconsellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, cessada del càrrec pel president Quim Torra, en plena pugna entre Junts i el PDECat, fa un pas endavant i, en una entrevista a la Vanguardia, anuncia la seva concurrència a les primàries del Partit Demòcrata. Chacón vol ser candidata a la presidència de Generalitat. "S'ha iniciat el procés de primàries i he decidit presentar-me", confirma la política igualadina.

Preguntada sobre la seva voluntat d'enfrontar-se a l'expresident Carles Puigdemont, Chacón nega la major: "No em presento per competir amb ell. Ho faig per coherència, compromís i consciència. Pertanyo a un partit que té projecte propi i estic compromesa amb Catalunya. Vull un país lliure però no qualsevol país ni qualsevol preu".

Sobre la purga per no haver fet el pas a Junts, l'exconsellera afirma que "per respecte a la institució, i tenint molt clar que els consellers els nomena i cessa el president, assumeixo que ha estat una decisió del president Torra. Que cadascú tregui les seves conclusions. Sí que és cert que a mi em van preguntar dies abans quina era el meu posicionament polític". Aquí explica que es va escriure amb Puigdemont poc abans del cessament i que va ser convidada a anar a Junts.

Chacón es desmarca del 3%. "Soc associada al partit fa 4 anys i el que va passar abans segurament té més vincles amb gent que ara està a Junts que amb mi", sentencia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.