Chacón es presenta a primàries per ser la candidata del Partit Demòcrata

"Vull un país lliure, però no qualsevol país ni a qualsevol preu", diu l'exconsellera distanciant-se de JxCat
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement

L'exconsellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, cessada del càrrec pel president Quim Torra, en plena pugna entre Junts i el PDECat, fa un pas endavant i, en una entrevista a la Vanguardia, anuncia la seva concurrència a les primàries del Partit Demòcrata. Chacón vol ser candidata a la presidència de Generalitat. "S'ha iniciat el procés de primàries i he decidit presentar-me", confirma la política igualadina.

Preguntada sobre la seva voluntat d'enfrontar-se a l'expresident Carles Puigdemont, Chacón nega la major: "No em presento per competir amb ell. Ho faig per coherència, compromís i consciència. Pertanyo a un partit que té projecte propi i estic compromesa amb Catalunya. Vull un país lliure però no qualsevol país ni qualsevol preu".

Sobre la purga per no haver fet el pas a Junts, l'exconsellera afirma que "per respecte a la institució, i tenint molt clar que els consellers els nomena i cessa el president, assumeixo que ha estat una decisió del president Torra. Que cadascú tregui les seves conclusions. Sí que és cert que a mi em van preguntar dies abans quina era el meu posicionament polític". Aquí explica que es va escriure amb Puigdemont poc abans del cessament i que va ser convidada a anar a Junts.

Chacón es desmarca del 3%. "Soc associada al partit fa 4 anys i el que va passar abans segurament té més vincles amb gent que ara està a Junts que amb mi", sentencia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides