Per què no es venen els ‘title rights’ del Camp Nou?

Jordi Cardoner
Jordi Cardoner

Sis mesos després que el vicepresident primer Jordi Cardoner anunciés que el FC Barcelona cediria els ingressos derivats de la comercialització dels title rights (drets de títol) del Camp Nou a benefici de la lluita contra la Covid-19 les expectatives han decaigut gairebé del tot.

A dia d'avui no hi ha rumors ni certeses que aquesta promesa la pugui complir el principal responsable de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, i això malgrat que durant les setmanes després de l'anunci, des de l'abril, es van difondre notícies respecte a la possibilitat d'un acord imminent.

Entre les informacions aparegudes es va arribar a afirmar que, pràcticament, diverses empreses es donaven bufetades per fer-se amb ells. El pitjor és que el FC Barcelona no li donava tant valor a la quantitat de diners obtinguda arribat el cas com al fet de despertar la sensibilitat i el sentit comercial de la inversió dels presumptes interessats. Finalment, ni una cosa ni l'altra, no han aparegut patrocinadors ni per un any ni per dos ni per tres.

No seria el primer gran fracàs de la Fundació sota la direcció de Jordi Cardoner, que ja va deixar penjada una gran campanya recaptatòria d'ingressos a favor dels refugiats i que també amb motiu de les necessitats socials i assistencials provocades per la pandèmia va promoure subhastes de tresors barcelonistes que no van obtenir la resposta esperada.

De fet la mateixa Fundació blaugrana ha fet donacions de material i dineràries aquests mesos però actuant més com a corretja de transmissió que com a aportació pròpia en forma de recursos.

El gran gest barcelonista d'oferir els seus title rights ha quedat desert. Aquest actiu està en venda des del 2014 quan es va aprovar el referèndum de l'Espai Barça que contemplava la seva venda per 200 milions per a un període d'uns 15 anys. El Camp Nou se segueix anomenant com el primer dia quan va ser inaugurat el 24 de setembre de 1957: Camp Nou. Tampoc és una mala notícia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides