El Constitucional rebutja suspendre la inhabilitació de Torra

El tribunal admet a tràmit el recurs d'empara contra la resolució del Suprem
Quim Torra

El ple del Tribunal Constitucional (TC) ha rebutjat suspendre de manera urgent l'execució de la sentència que va condemnar al expresident de la Generalitat de Catalunya Quim Torra a un any i mig d'inhabilitació. El Constitucional, però, sí ha admès a tràmit el seu recurs d'empara contra la resolució del Tribunal Suprem.

Fonts jurídiques han informat a Efe que el Tribunal Constitucional ha desestimat per unanimitat la mesura cautelarísima plantejada per la defensa de Torra que demanava deixar en suspens la pena d'inhabilitació que va confirmar la Sala II de l'alt tribunal. Una inhabilitació que va provocar la sortida de Quim Torra de la presidència de la Generalitat de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides