Primàries crida a concentrar-se a les seus del PDECat i ERC per acusar-los de “col·laboracionisme”

La plataforma política de Jordi Graupera exigeix "el deute pendent" amb "2,3 demòcrates catalans"
Convocatòria de Primàries per protestar a les seus del PDECat i d'ERC

Primàries Catalunya, la plataforma política impulsada pel filòsof Jordi Graupera, ha convocat una concentració de protesta davant les seus del PDECat i d'Esquerra Republicana, ubicades respectivament als números 169 i 166 del carrer de Calàbria de Barcelona, per exigir aquests partits que "regularitzin el deute pendent amb 2.300.000 demòcrates catalans".

"Tallem el col·laboracionisme!", exhorta Primàries als independentistes per "defensar" el "mandat del 1r d'octubre", a més d'assenyalar aquests dos partits en el tercer aniversari del pseudoreferèndum de l'1-O.

Primàries, que sosté que d'aquella votació va sorgir "un mandat democràtic, vigent i que cal aplicar", ja que "vam guanyar", reclamen als polítics "coratge i lleialtat en l'aplicació del seu resultat": que facin efectiva la independència.

Aquesta plataforma política assegura que va ser "un referèndum d'autodeterminació convocat pel Parlament de Catalunya de manera oficial i vinculant", malgrat el pronunciament contrari del Tribunal Constitucional (TC) i del fet que, quan es van obrir els punts de votació, ja s'incomplia la Llei del referèndum, aprovada el 6 de setembre del 2017, i posteriorment suspesa i declarada inconstitucional pel TC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides