L’ANC respón a la inhabilitació de Torra amb concentracions davant els ajuntaments

També havia preguntat els seus socis si voldrien fer marxes lentes a les carreteres o mobilitzacions davant edificis estatals
Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC
Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha anunciat que un cop feta pública la inhabilitació de Quim Torra convoca els ciutadans davant dels ajuntaments dels municipis catalans a la tarda. En un comunicat, l'ANC afirma que els socis han deixat clar que "estan en total desacord que el Govern acati la inhabilitació del MHP Quim Torra i que es volen mobilitzar per exigir una resposta política contundent per part de les institucions".

Es dona la circumstància que l'assemblea, en la consulta als seus associats sobre què fer davant la inhabilitació de Torra, va preguntar en concret si es volien fer concentracions "a les places dels ajuntaments o davant institucions de l'Estat", proposta que ha rebut el suport més gran de socis. La convocatòria, però, de l'ANC només parla de concentrar-se davant dels ajuntaments.

També es va preguntar als socis si com a protesta voldrien fer marxes lentes de vehicles a les principals vies catalanes, en concret "a les fronteres amb l'Estat espanyol", però aquesta proposta no ha comptat amb el suport de la majoria dels socis de l'ANC. Els talls de carreteres i les marxes lentes van ser de les mobilitzacions més celebrades per l'independentisme en les principals protestes que el sobiranisme va fer l'any passat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides