Com desafina Ramon Tremosa amb els treballadors de Saint-Gobain?

Ramon Tremosa

El nou conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, va ser un dels pocs privilegiats que van assistir, ahir a la nit, al concert del Palau de la Música, amb la interpretació de la Novena Simfonia de Beethoven, sota la batuta del prestigiós director Gustavo Dudamel. Així ho va fer saber urbi et orbi a través del seu compte de Twitter, social xarxa a la qual és molt addicte.

Però, poc abans d’aquest tuit, n’havia escrit un altre, on criticava durament els treballadors en vaga de la fàbrica de vidres que la multinacional Saint-Gobain té a L’Arboç (Baix Penedès), per bloquejar els accessos del polígon industrial de Bellveí. Aquesta empresa ha anunciat que tancarà una de les seves línies de producció, deixant a l’atur 120 treballadors i la plantilla s’ha declarat en vaga indefinida.

“Piquets vaguistes de #SaintGobain #Arboç tornen a bloquejar sortida camions del polígon de Bellvei, que paralitzarà aviat les plantes de Mercedes Vitòria, GM Saragossa, Ford València i SEAT Martorell. Guanyant ells la batalla del bloqueig, perdrem tots la guerra de l’automòbil?”, ha escrit el conseller a Twitter. En resposta a aquest tuit, s’han multiplicat els comentaris enfurismats de treballadors i sindicalistes, que recriminen a Ramon Tremosa la seva manca de respecte pel dret a vaga i per la seva nul·la empatia amb els empleats de Saint-Gobain que es quedaran sense feina i que mostren així la seva desesperació.

Dies enrere, el conseller d’Empresa i Coneixement es va reunir amb les parts implicades en aquest conflicte i va expressar la seva esperança que la fàbrica continuaria oberta durant uns mesos més. Per fer-ho possible, va anunciar que hi hauria ajudes públiques de la Generalitat i del Govern central. Però aquestes promeses no s’han concretat i els treballadors estan enfurismats per les mentides de Ramon Tremosa, que, a més, ara es dedica a atacar-los a través de Twitter.., mentre eleva el seu esperit al Palau de la Música, escoltant l’Himne a l’Alegria de Beethoven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides