El risc de rebrots per coronavirus a Girona és el més alt de Catalunya

La Regió Sanitària de la capital de l'Onyar ha viscut aquest dimarts el dia més complicat de la pandèmia
Prova de coronavirus

Girona i Salt són les poblacions amb més risc de rebrot per la covid-19 de Catalunya. Així, Girona ocupa la primera posició del rànquing amb 699,27 punts. Només fa 24 hores, Girona tenia un risc de 507,62 punts. Salt ha passat d'un risc de 462,8 a l'actual de 625,91 punts.

De fet, la Regió Sanitària de Girona ha viscut aquest dimarts el pitjor dia de la pandèmia. En aquesta regió sanitària els casos de la covid-19 acumulats són ja 12.310. Segons les darreres dades, des de l'inici de la pandèmia han mort 843 persones, hi ha 75 pacients ingressats, i 18 d'aquests estan a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Salut informava que durant els mesos de juliol i agost va pujar el contagi de coronavirus entre els joves a tot Catalunya, i que com que no són població de risc i presentar majoritàriament símptomes lleus no van afectar la capacitat d'atenció als centres hospitalaris. 

Es dona la circumstància, però, que darrerament la mitjana d'edat dels casos positius va pujant i se situa per sobre dels 41 anys. I s'han tornat a comptabilitzar casos de positius novament a residències de la gent gran, que ja han causat víctimes mortals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides