Artadi replica a Mas que Junts no és una ruptura, sinó una “seqüència natural”

Des del PDECat aplaudeixen les paraules de l'expresident i diuen compartir part de l'anàlisi
Artur Mas i Elsa Artadi

La vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi, ha mostrat el respecte de la seva formació cap a la decisió de l'expresident de la Generalitat Artur Mas de quedar-se al PDeCAT. En roda de premsa, Artadi ha rebatut el principal argument de Mas per no fer el pas cap a JxCat, que és el de no avalar un trencament. "Nosaltres l'únic que hem fet és la seqüència natural que enteníem, que era el moment d'endreçar-ho i no entenem que en cap cas hi hagi un trencament", ha afirmat.

Es tracta, segons Artadi, d'una "consecució" del que va néixer en les eleccions posteriors al 155. La vicepresidenta de JxCat considera encertat que Mas vulgui reforçar el seu perfil d'expresident i treballar per la unitat de l'independentisme.

D'altra banda, el portaveu del PDECat, Marc Solsona, ha afirmat el seu "respecte absolut" cap a l'expresident Mas i cap a les seves anàlisis. En declaracions a Catalunya Ràdio, Solsona ha assegurat que des del PDECat comparteixen part de l'anàlisi que ha fet Mas, que lamenta la fractura de l'espai que abans liderava i que ha atribuït al projecte polític de l'expresident Carles Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides