Christian García torna a la CCMA

L’ex-director d’Esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que va dimitir arran de la censura del documental ‘El cas Rosell’, s’ha incorporat a la seva Direcció de Màrqueting i Vendes
L'ex-director d'Esports de la CCMA, Christian García, en la seva comp
L'ex-director d'Esports de la CCMA, Christian García, en la seva compareixença al Parlament, el 17 de juliol

L’ex-director d’Esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) Christian García, que va dimitir el passat mes de juny arran de l’escàndol de la censura per part del director de TV3, Vicent Sanchis, del documental ‘El cas Rosell’, ha passat a formar part de la Direcció de Màrqueting de Vendes de la Corporació. S’hi ha incorporat aquesta setmana i dependrà del responsable d’aquesta Direcció, Martí Patxot. García s’encarregarà del departament de Desenvolupament de Negoci Audiovisual. La seva funció serà vetllar pel finançament i la producció dels continguts, les coproduccions i les aliances i participació en altres projectes  audiovisuals.

Christian García va haver de comparèixer a la Comissió de Control de la CCMA del Parlament per donar explicacions de la censura a TV3 del documental que tractava dels 21 mesos que l’ex-president del Barça Sandro Rosell va passar en situació de presó preventiva. Ho van demanar tots els grups parlamentaris després que Sanchis intentés descarregar en ell la responsabilitat dels fragments retallats al documental que finalment va ser emès el 17 de maig. En la seva compareixença, García va confirmar que el director de TV3 va mentir al Parlament en una reunió anterior de la Comissió de Control de la CCMA quan va dir que no havia intervingut “en cap moment” en el procés d’edició del documental. L’ex-director d’Esports de la Corporació va recordar que Sanchis havia participat en diverses reunions en les quals es va oposar a l’emissió del documental tal i com estava elaborat perquè considerava que hi faltava l’opinió dels propietaris de la productora Mediapro, citats en el reportatge, i que era una “santificació, hagiografia i beatificació” de Sandro Rosell.

García va adduir 'raons personals' per justificar la seva dimissió i aquest argument és el que va utilitzar, sense donar-ne detalls, Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, per acceptar-la.

El retorn de Christian García a la CCMA es produeix en el moment en què la Junta directiva del Barça ha convocat eleccions a la seva presidència pels propers dies 20 i 21 de març, després que el seu jugador més valuós, Leo Messi, intentés abandonar el club després de la temporada dolenta que ha fet el club aquest any. Des de la secció d’Esports de TV3, i des de la seva direcció s’ha apostat per la marxa de l’actual president, Josep Maria Bartomeu. Vicent Sanchis va ser el director del canal de televisió del Barça sota la presidència de Joan Laporta, que ara es torna a presentar a les eleccions, i va ser cessat del càrrec per Rosell, quan va ser elegit president.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides