Ciutadans, molt satisfets amb el canvi de Carrizosa

Lorena Roldán era la candidata de Ciutadans a la Generalitat. El partit li va organitzar unes primàries, d’aquelles que fan als partits d’ordre, amb tot el suport de la direcció i uns oponents de palla per semblar que arrasava. Però passat el temps, vist que Roldán no era el que esperaven i que la marca ja no arrossegava vot amb independència del candidat, a la cúpula del partit van començar a patir.

La direcció –la de Catalunya i la d’Espanya– veia venir la patacada i analitzava la valoració de Roldán com un llast. Com que l’acord amb el PPC per concórrer junts amb un independent al capdavant no està garantit ni de bon tros, van decidir carregar-se Roldán amb una excusa i oblidar que les primàries van passar. Després del cop d’Estat i de col·locar Carlos Carrizosa al seu lloc, a la direcció estan encantats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides