Qui és la tercera veu del programa ‘El búnquer’ de Jair Dominguez i Peyu?

Peyu, Jair Domínguez i Neussi, al programa 'El búnquer', de Catalunya Ràdio
Peyu, Jair Domínguez i Neussi, al programa 'El búnquer', de Catalunya Ràdio

Neus Rossell. Una professora de música d’escola de Sils que es va fer famosa entre el món processista amb un vídeo que va penjar al seu canal de youtube en el qual explicava que abans era pianista però que ara és terrorista perquè va posar un paper en una urna i que així li convalidaven el títol de terrorista ja que no tenia diners per bombes. Va penjar el vídeo fa deu mesos al seu canal, que té 2.360 subscriptors, i ha tingut unes 20.000 visites. En la seva promoció no hi ha faltat Òmnium Cultural i el programa Adolescents ICat, de Catalunya Ràdio.

Neus Rossell, que es presenta com @neussi, copresentarà el programa El búnquer, que emetrà des d’avui Catalunya Ràdio, de dilluns a divendres, de 22 a 23 hores, amb Jair Dominguez i Lluís Jutglar (Peyu). Si Jair Dominguez ha escalat a Catalunya Ràdio i TV3 gràcies als insults que ha dedicat a Espanya, la monarquia i els polítics, partits i persones no independentistes, @neussi porta la mateixa carrera.

L’11 d’agost va penjar a Twitter el vídeo d’una cançó que interpretava mentre teclejava un piano i l’acompanyava d’aquest text: “Aquí teniu un resum de l'espectacle que ens regala Espanya. No hi és tot, només hi falta una cosa: Abaixem el teló! Acabem amb aquest espectacle, marxem!”. Els hastags eren #LlibertatPresosPolíticsiexiliats #independència #republicacatalana #elscatalansnotenimremei i #adéumonarquia.

La cançó diu: “Tenim un rei emèrit que sembla que s’ha fugat. Tenim a dins una pena que no podem controlar. Sembla que s’ha oblidat de tornar els nostres diners i estava fent la maleta i que no li anava bé. Mira que li van dir “Juanca, ¿lo tienes todo?” i va amagar la cartera i va dir que sí. Mentrestant a Catalunya tenim gent a la presó per posar unes tristes urnes i no demanar perdó. Uns aquí i els altres exiliats. Ja veieu, aquí es respira tota normalitat. I fem donacions encara al rei i al país del costat,  que no només ens estafen, que, a més, els hem d’aguantar. Jo em pregunto què és el que faran amb els diners que no ens retornen any rere any. Que encara hi ha esperança perquè sabem tot del cert que tenim la democracia i la divisió de poders,  que  els jutges són imparcials i la policia també, que no cal amoïnar-se i que tot anirà bé. Mira que ens ho van dir: “Voleu la independència?”. I vam sortir al carrer i vam dir que sí. Fem el possible perquè s’acabi la funció. Unim-nos tots! Agafem-nos fort!”.

Cada dia, de 22 a 23 hores, a Catalunya Ràdio, El búnquer, amb Jair Dominguez, Peyu i Neus Rossell.

Ànim!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides