Repunt de morts per covid-19 a Catalunya

Salut detecta més d’un miler de positius per tercer dia consecutiu
Malalt de coronavirus

El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat que 13 persones han mort per covid-19 les darreres vint-i-quatre hores a Catalunya. La xifra indica un repunt de defuncions, ja que aquest dissabte van ser 6 les víctimes mortals. El passat divendres se'n van comptabilitzar 28.

D'altra banda, s'han registrat 1.044 nous positius, la qual cosa implica que se superi per tercer dia consecutiu la barrera del miler de contagis. Tanmateix, Catalunya registra 76 casos menys que els notificats dissabte.

Des de l’inici de la pandèmia, el departament dirigit per Alba Vergés ha detectat 113.233 casos de covid-19 i han mort per aquest virus 12.887 catalans.

Pel que fa a la situació a les UCI, es mantenen ingressats 119 pacients, la mateixa quantitat que el dia anterior. Els centres hospitalaris catalans registren un ascens de 35 persones més ingressades, i sumen una totalitat de 592 hospitalitzats.

El risc de rebrot puja més d’una dècima (146,62) respecte les darreres dades, i encara es troba molt per sobre del llindar de risc alt (100).

L’edat mitjana dels contagis frega els 39 anys.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides