Catalunya supera per segon dia consecutiu el miler de positius i registra 6 defuncions

L’edat mitja dels contagis per la covid-19 frega els 39 anys
El Procicat flexibilitza algunes mesures

Catalunya ha detectat 1.120 positius per covid-19 en les darreres vint-i-quatre hores i ha sumat 6 defuncions, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Ha superat el miler de casos per segon dia consecutiu i el número de morts, tot i ser elevat, ha experimentat un fort descens, ja que aquest divendres van ser 28 les víctimes mortals. Des de l’inici de la pandèmia, 112.189 catalans han estat contagiats de la covid-19 i han mort per aquest virus 12.874 persones.

D’altra banda, un total de 119 persones romanen hospitalitzades a les UCI (tres menys que el darrer balanç) i 557 pacients es troben ingressats en centres hospitalaris catalans, xifra que indica un cert descens, ja n’hi ha vint menys que aquest divendres.

L’edat mitja dels contagis frega els 39 anys.

El risc de rebrot ascendeix poc més de dues dècimes i s’ubica a 145,31. En aquest sentit, encara es troba molt per sobre del llindar de risc alt (100).

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides