Catalunya suma 974 nous positius de covid-19 i 3 defuncions més

Des de l’inici de la pandèmia, s’han contagiat 109.872 catalans i 12.840 han mort per aquest virus
S'agreuja la situació a les UCI

Catalunya ha registrat en les darreres vint-i-quatre hores 974 nous positius i 3 defuncions més, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Amb aquestes xifres, aquesta comunitat autònoma suma 109.872 contagis i 12.840 morts per aquesta malaltia.

Catalunya havia notificat aquest dimecres 548 positius, xifra força menor a la d’aquest dijous. Tot i això, cal tenir present que els passats dilluns i dimarts Salut havia registrat 863 i 830 contagis, respectivament.

Pel que fa al risc de rebrot, aquest se situa a 142,94 i es veu incrementat gairebé en cinc dècimes respecte la xifra d’aquest dimecres. Així mateix, segueix situant-se força per sobre del llindar del risc alt (100).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides