Al museu de quina basílica fan descomptes als subscriptors d’El Punt Avui?

El plafó de la Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries amb
El plafó de la Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries amb les tarifes per entrar al museu

Al Museu-Tresor de la Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries (Alt Empordà). Els subscriptors d'El Punt Diari  (avui en dia fusionat amb l'Avui i convertit en El Punt Avui) tenen un descompte de cinquanta cèntims respecte la tarifa normal per visitar aquest monument religiós d’estil gòtic, fet que implica que hagin de pagar 2€ i no 2,5€ com han d’abonar la resta d’usuaris. A la pàgina web de turisme de Castelló d’Empúries s’indica que cal dur el carnet de subscripció del diari per acreditar-ho.

Els subscriptors d'El Punt Avui no són els únics beneficiats d’aquesta reducció econòmica, ja que els jubilats, els joves entre 12 i 18 anys, els estudiants, les persones que es troben a l’atur, els docents i els usuaris del Carnet Jove també paguen 2€.

D’altra banda, els grups de més de 15 persones han d’abonar únicament 1,50€ per persona mentre que els grups escolars paguen un euro per visitant. Finalment, els menors de 12 anys, les persones amb discapacitat, el personal eclesiàstic i els nascuts i residents a Castelló d’Empúries i Empuriabrava poden visitar el museu del monument religiós de franc. La pàgina web de turisme, a diferència del plafó de la basílica, també assenyala que els membres l’associació Tamariu tenen l’entrada gratuïta. No s'especifica si els subscriptors d'El Punt Avui que vagin en grups de més de 15 persones sumaran els dos descomptes i pagaran només 1 euro.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari