El TSJC permet reobrir gimnasos, cinemes i teatres

Estima el recurs d'aquests establiments, que hauran de complir les instruccions sanitàries del Procicat, però denega les mesures cautelars dels locals d'oci nocturn
Reunió telemàtica de Quim Torra amb membres del seu govern
Reunió telemàtica de Quim Torra amb membres del seu govern

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat aquest dimecres el recurs plantejat contra la resolució del govern de la Generalitat que havia suspès, el passat 17 de juliol, l'obertura de cinemes, teatres, espais esportius i gimnasos.

La decisió del TSJC, que és provisional fins que es pronunciï sobre els fons de la qüestió, deixa sense efecte la resolució del govern català i aquests establiments, així doncs, podran tornar a obrir les portes si compleixen les instruccions sanitàries emeses pel Pla territorial de protecció civil de Catalunya (PROCICAT).

En canvi, el TSJC ha denegat les mesures cautelars urgents sol·licitades pels locals d'oci nocturn i les activitats de restauració i musicals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.