També Alemanya desaconsella viatjar a Catalunya

El Ministeri d'Afers Exteriors demana que ningú s'hi desplaci si no és necessari
Heiko Maas, el ministre d'Afers Exteriors alemany
Heiko Maas, el ministre d'Afers Exteriors alemany

Catalunya, l'Aragó i Navarra són tres destinacions que el govern d'Alemanya desaconsella als seus ciutadans aquest estiu per la situació epidemiològica actual. El Ministeri d'Afers Exteriors alemanys, en concret, demana que no s'hi viatgi, si no és necessari, per l'existència de "focus regionals d'infecció", per bé que l'executiu que encapçala Angela Merkel indica que les xifres de contagis han caigut a Espanya.

La recomanació oficial d'Alemanya s'afegeix a la de França, que per boca del seu primer ministre, Jean Castex, va recomanar "vivament" divendres passat als seus ciutadans que evitessin desplaçar-se a terres catalanes, perquè considera que mostren "indicadors de salut degradats".

Per la seva part, el Regne Unit ha estès a les Illes Canàries i les Balears la seva recomanació de no viatjar a Espanya i ha establert l'obligació de la quarantena per als viatgers que tornin des d'Espanya. A més, Bèlgica ha prohibit als seus ciutadans que es desplacin a Lleida i Osca, i desaconsella viatjar a Catalunya, l'Aragó, La Rioja, Extremadura i el País Basc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides