La família de Colau surt de Barcelona tot i l’avís de no abandonar la ciutat

L'alcaldessa assegura que la seva família porta temps fora de la capital catalana
Ada Colau

El Govern va anunciar aquest divendres un seguit de noves restriccions per combatre els rebrots de coronavirus a Barcelona i l'àrea metropolitana. Entre aquestes noves mesures, el Govern ha aconsellat reduir al màxim la mobilitat i les activitats a l'exterior i ha demanat a la gent que no marxi de cap de setmana a les segones residències.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, comparteix aquestes recomanacions de la Generalitat. Ara bé, aquest divendres va admetre que la seva parella i els seus fills havien fet les maletes per sortir de la capital catalana.

En una roda de premsa celebrada divendres a la tarda per valorar les mesures impulsades per la Generalitat, un periodista li comunica a l'alcaldessa que un lector havia vist el seu marit carregant el cotxe amb maletes per marxar de Barcelona. El lector assegurava que havia vist el marit de Colau un cop ja s'havien fet públiques les recomanacions per controlar el coronavirus.

L'alcaldessa, davant el comentari del periodista, no ho nega: "El meu company està amb els nens, però jo no marxo, estic aquí".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides