Abraçada ‘oficial’ de Calvet i Rull

L’exconseller de Territori i Sostenibilitat, ara representant de Mútua Terrassa, es retroba en un acte públic amb l’actual titular de la conselleria
Damià Calvet i Josep Rull
Damià Calvet i Josep Rull

Damià Calvet, el conseller de Territori i Sostenibilitat, s’ha retrobat aquest dijous amb un company de partit i anterior responsable de la conselleria, Josep Rull, en un acte públic celebrat a Viladecavalls (Vallès Occidental).

Calvet ha participat en la signatura de l’adhesió de Mútua Terrassa al Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle, un compromís mediambiental impulsat per la Generalitat de Catalunya. Rull es va incorporar a Mútua Terrassa a principis del passat mes de març per reforçar l’àrea legal, segons va explicar aleshores la companyia.

A Twitter, el conseller ha destacat que “hem començat el dia amb emoció per poder saludar al conseller legítim Josep Rull, en la seva nova tasca com a responsable de Compromís Verd de Mútua Terrassa”, en una tirallonga de tres tuits que inclou fotografies que mostren l’abraçada entre Calvet i Rull, una visita a les instal·lacions d’Axioma Solucions (empresa logística del grup Mútua Terrassa), i la signatura del compromís a l’Ajuntament de Viladecavalls. “Emoció compartida, conseller Damià Calvet”, ha piulat Rull com a resposta.

L’exconseller surt del centre penitenciari de Lledoners, on compleix una condemna de 10 anys i mig com a culpable de sedició, per fer tasques de voluntariat i per treballar a Mútua Terrassa perquè es beneficia de les condicions de semillibertat resultants de l’aplicació de l’article 100.2 del reglament penitenciari.

Com els altres dirigents del procés empresonats, compta amb el vistiplau del Departament de Justícia de la Generalitat per accedir al màxim règim de semillibertat: la concessió del tercer grau penitenciari. La classificació en tercer grau, però, és recurrible per part de la Fiscalia i dependrà, en darrera instància, del tribunal sentenciador, la Sala Segona del Tribunal Suprem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.