El pare Paulino anul·la una intervenció a TV3 pel veto a Sandro Rosell

El mossèn que va ajudar l’expresident del Barça mentre era a la presó estava convidat a participar al programa ‘Tot es mou’ d’aquest dimarts 14 de juliol
Joan Besolí, el pare Paulino i Sandro Rosell, celebrant la sentència
Joan Besolí, el pare Paulino i Sandro Rosell, celebrant la sentència que va declarar innocents Besolí i Rosell

El pare Paulino, el capellà de la presó de Soto del Real que va ajudar Sandro Rosell mentre va estar-hi durant quasi dos anys en presó preventiva, ha anul·lat una intervenció que tenia prevista avui dimarts 14 de juliol, al programa Tot es mou de TV3 com a mostra de rebuig perquè l’expresident del Barça hagi estat vetat al programa FAQS, també de TV3. Tot es mou havia convidat el pare Paulino per parlar, precisament, de la seva relació amb Rosell els 645 dies que va estar empresonat a Soto del Real, juntament amb el seu soci Joan Besolí.

El director de FAQS, Tian Riba, ha explicat que Sandro Rosell havia acceptat que l’entrevistessin en aquest programa després de ser convidat quan va sortir de la presó, però que “als processos interns de coordinació d’invitats dels diferents programes i la direccíó de la cadena es va decidir que la presència de Rosell havia quedat coberta amb el documental’. Riba ha repetit aquesta frase que ja va utilitzar ahir en declaracions als mitjans en una intervenció que ha fet aquest matí a RAC1. I quan l’ha dit ha afegit “i a partir d’aquí´…”. S’ha fet un silenci a l’estudi de RAC1 que ha trencat el locutor Jordi Basté fent broma, dient “a partir d’aquí les notícies” i continuant amb el programa, on entrevistava Joan Besolí.

El capellà de la presó de Soto del Real afirma en el comunicat que ha fet públic que “he sabut que TV3 ha vetat la presència de Sandro Rosell i de Joan Besolí al programa FAQS del 18 de juliol. Era una entrevista tancada de fa temps i l’objectiu era poder explicar a l’opinió pública la publicació del llibre Una forta abraçada -escrit per Sandro Rosell- i al mateix temps explicar que els drets d’autor servirien per ajudar presos preventius que no tenen recursos econòmics per contractar un advocat. Em sembla contrari a la fe cristiana que algú negui l’ajuda a les persones més necessitades. I em sembla inexplicable que un ens públic com TV3 veti en un dels programes a dues persones que han patit una pena de 645 dies de presó sense cap mena de justificació”.

La justificació que ha donat el director de TV3, Vicent Sanchis, pel veto a Rosell és que fa dos mesos ja es va emetre el documental que tractava el seu cas i que Mònica Terribas el va entrevistar a Catalunya Ràdio fa dues setmanes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides