Les bases de la CUP qüestionen la feina a Madrid

A la CUP hi va haver un intens debat sobre si havien de presentar-se o no a les últimes eleccions generals. Finalment, ho van fer i van aconseguir dos representats al Congrés dels Diputats.

Passats els mesos, però, les bases de la formació anticapitalista han començat a posar-se nervioses i mostren obertament la seva àcida crítica a la feina que s’està fent a Madrid. La promesa va ser que anirien a “bloquejar” la política espanyola, a presentar propostes “rupturistes”, i a fer-se veure per expandir postulats anticapitalistes que servissin de palanca per als seus interessos també a Catalunya.

Segons opina una part de la militància de la CUP, cap de tots aquests objectius s’està portant a terme. I ja comencen a explicar, a dins i a fora dels òrgans interns, que el paper d’aquests dos diputats és com el dels de qualsevol altre partit. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides