Manifest contra el “pensament únic” a JxCat

Partidaris de Bonvehí responen al plantejament promogut per Puigdemont, els exconsellers presos de JxCat i els consellers Budó, Buch, Puigneró i Calvet
David Bonvehí, en un acte del PDECat
David Bonvehí, en un acte del PDECat

Alcaldes i altres càrrecs locals del PDECat pròxims al president del partit, David Bonvehí, han signat un manifest que proposa "defugir del pensament únic" en la reformulació de Junts per Catalunya i evitar la dissolució del PDECat, segons el contingut del text revelat per Nació Digital.

Els promotors advoquen per un projecte que encarni els valors de la política municipal -"proximitat i responsabilitat", sintetitzen- i conclouen que un projecte com aquest "no pot deixar d'existir". Segons Nació Digital, l'origen d'aquest manifest no es troba a la cúpula de la formació.

Els signants del manifest, entre els quals hi ha el batlle de Reus, Carles Pellicer, hi expressen el seu suport a la direcció del PDECat "perquè acabi de reconfigurar un espai on, defugint del pensament únic, aquests valors que hem practicat basats en la bona gestió i en tenir una mirada àmplia per perseguir tossudament els màxims assoliments nacionals del país" siguin presents a JxCat.

Aquest manifest sorgeix hores després que 161 càrrecs electes de l'espai polític postconvergent, entre els quals l'expresident Carles Puigdemont, els consellers Meritxell Budó, Jordi Pugneró, Miquel Buch i Damià Calvet, i els exconsellers Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn i Lluís Puig, instessin amb un altre text a reordenar sota les sigles de JxCat aquest espai polític, incorporant-hi "la pluralitat de tradicions i cultures polítiques que hi ha darrere del centenar de milers de persones que han dipositat la seva confiança en aquest projecte".

El text impulsat pels membres dels darrers dos governs catalans, més afí a Puigdemont, ha rebut més suports de càrrecs de les formacions hereves de Convergència que no pas el dels afins de l'actual direcció del PDEcat. De fet, frega els 2.300 adherits al web Fem JuntsxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides