Mobilització per rescatar “persones, treballs i salaris” després de la Covid

CCOO, UGT i USOC convoquen una protesta conjunta a una dotzena de municipis de Catalunya
Treballador de l'automoció

Els sindicats Comissions Obreres (CCOO), Unió General de Treballadors (UGT) i la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) han convocat una protesta conjunta a una dotzena de ciutats catalanes aquest dissabte. La convocatòria, firmada també per diverses entitats socials, té com a objectiu reclamar un "gran pacte" per a la construcció d'un nou model econòmic i social on les persones "estiguin al centre de les decisions" i "ningú quedi enrere" després de la pandèmia de la Covid-19.

Els convocants han animat la participació de sindicats, treballadors d'empreses en situació de conflicte, formacions polítiques progressistes, entitats socials, associacions, la gent de la cultura i a la ciutadania en general.

Les concentracions tindran lloc entre les 10:30 h i les 12:00 h i a cada ciutat s'han convocat a una hora diferent. Les ciutats que participen són: Barcelona, Cornellà de Llobregat, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Mataró, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès.

Aquesta mobilització forma part d'una convocatòria més àmplia que tindrà lloc arreu de l'Estat aquest cap de setmana. La convocatòria és presencial i es farà amb les mesures de seguretat sanitària convenients.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.