L’oposició retreu a Vergés manca de transparència durant la crisi sanitària

JxCat demana a la titular de Salut “estar més en contacte amb el Parlament”
Alba Vergés

Les forces polítiques de l’oposició al Parlament, sobretot Ciutadans, PSC i PP, han retret a la consellera de Salut, Alba Vergés, manca de transparència durant la crisi sanitària per la Covid-19 i de no respondre ni als grups parlamentaris ni als mitjans de comunicació.

Vergés ha assegurat que “sempre” que se l’ha fet comparèixer a la cambra catalana hi ha assistit.  Ha subratllat que quan se li ha demanat alguna cosa ho ha fet, tot i haver pogut tardar en alguna ocasió en respondre els missatges de l’oposició.

El diputat de Cs, Jorge Soler, ha afirmat que el seu grup ha presentat més de 100 preguntes dirigides al departament de Vergés i li ha retret que “sortís corrent” de la darrera sessió de control a la cambra catalana.

Per part socialista, la responsable de Salut del grup parlamentari, Assumpta Escarp, ha criticat a la titular de Salut per la seva manca de transparència i ha lamentat que “no respongui cap de les preguntes que li fem per escrit”.

El diputat del PP, Santi Rodríguez, ha qualificat la compareixença de Vergés aquest divendres en comissió com “especialment valuosa per escassa”.

Els socis de govern d’ERC, Junts per Catalunya, també li han demanat “estar més en contacte amb el Parlament”. El parlamentari Lluís Guinó, tot i això, ha admès la complexitat de la situació.

Per la seva part, Vergés ha carregat contra el disseny de fases de desescalada traçat per l’executiu central.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides