Salut informa de 42 morts més per Covid-19

Catalunya acumula 12.222 defuncions a causa de la pandèmia, segons les dades de les funeràries
Un dels pavellons habilitats per reforçar els hospitals en la lluita
Un dels pavellons habilitats per reforçar els hospitals en la lluita contra la Covid-19

El departament de Salut de Generalitat ha informat aquest divendres de 42 defuncions més per Covid-19 a Catalunya, a partir de les dades facilitades per les funeràries, de les quals 11 s'han classificat com a corresponents a les darreres 24 hores.

Segons el darrer balanç de Salut, la Covid-19 ha causat la mort de 12.222 persones a Catalunya, 6.678 de les quals han mort en centres hospitalaris, 3.964 en residències i 778 en un domicili. De la resta de defuncions, oficialment, no hi ha prou informació per classificar-les.

El coronavirus suma 66.288 casos a Catalunya, segons les dades del departament de Salut, després d'un darrer increment de 387. 4.063 persones han estat ingressades en unitats de cures intensives (UCI), on actualment hi ha 171 afectades per la Covid-19. S'han comptabilitzat 29 pacients d'UCI més des de l'anterior informe.

Les altes, 37.778 en total, s'han incrementat en 23. 2.182 professionals sanitaris han estat aïllats perquè s'ha comprovat que són casos de Covid-19 o se sospita que ho poden ser. Les residències de gent gran acumulen 13.869 positius, 52 més que en l'actualització de les dades oficials publicada aquest dijous.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides