On són les mascaretes per als socis del Barça?

Quique Setién amb una mascareta del Barça

Als socis del FC Barcelona no els quedarà altre remei que comprar les mascaretes del Barça com qualsevol altre ciutadà barcelonista del món. Quan el club es va plantejar generar accions socials i corporatives contra el coronavirus, la possibilitat de fabricar mascaretes es va contemplar, efectivament, com una necessitat de primer ordre a la vista del rumb dels esdeveniments, doncs anava a ser, en qüestió de setmanes, una necessitat no només per a la desescalada sinó per a molts mesos i potser anys.

La decisió de personalitzar-les amb el disseny, els colors i la imatge del FC Barcelona es va posar sobre la taula, tot i que en cap cas es va pensar produir una determinada quantitat per als socis del FC Barcelona com a regal ni com a promoció ni en cap altre format que pogués derivar en un avantatge per als socis.

No han faltat, des de l'interior de club, algunes crítiques per l'obsessió a convertir qualsevol oportunitat en un negoci, menys encara quan els ingressos per ticketing, Museu i botigues han caigut de cop. S'ha prioritzat el comerç electrònic, que és ara el gran invent per sostenir una indústria de comercialització que abans estava cedida a Nike i ara és plena responsabilitat del club i Barça M&L, la societat creada per a la seva explotació.

Sembla clar que la vella batalla entre l'àrea social i els homes del màrqueting i àrea comercial l'han guanyat definitivament els que han perdut la sensibilitat necessària per, almenys de tant en tant, pensar a donar-li al soci algun servei extra més enllà del que és habitual. Quant hauria costat una remesa especial de mascaretes pròpies per als socis o una oferta que no es pogués rebutjar?

Si hi ha algun candidat continuista entre la junta de Josep Maria Bartomeu, hauria de saber que a més d'encarregar-se entrevistes a la carta per a la web del club podria conquerir l'estima dels aficionats amb alguna cosa que sembla estar molt lluny del seu abast: estimar als socis com ells estimen a club.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides