Salut informa de 13 morts més per Covid-19 a Catalunya

El darrer informe de la Generalitat xifra en 242 l'increment dels casos positius registrat les darreres 24 hores
Personal sanitari atenent un pacient a l'hospital
Personal sanitari atenent un pacient a l'hospital

El departament de Salut de la Generalitat reflecteix en el seu informe diari d'aquest dilluns una caiguda de la dada de morts, que baixa de les 35 d'aquest diumenge a les 13 de les darreres 24 hores.

El total de defuncions que la Generalitat associa amb el coronavirus, a partir de la informació que li remeten les funeràries, és 11.848, de les quals 6.619 s'han produït en centres hospitalaris o sociosanitaris, 3.928 en residències i 774 en domicilis. Pel que fa a la resta, no s'especifica adduint manca d'informació.

Els casos positius acumulats que s'han detectat mitjançant prova PCR o test ràpid són 65.060 després d'un darrer increment diari de 242. 37.180 persones han rebut l'alta, 35 més que aquest diumenge, i 4.016 han ingressat en hospitals en estat greu, 205 de les quals encara estan hospitalitzades.

A més, hi ha 226.759 persones classificats com a casos possibles, ja que presenten símptomes però no han passat cap test.

2.700 professionals de residències es troben aïllats perquè han donat positiu per Covid-19 o se sospita que poden ser casos positius. Els geriàtrics totalitzen, segons les xifres oficials del govern català, 13.769 positius i 36.513 casos sospitosos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides