El PSC denuncia que Bargalló passa la pilota a ajuntaments i escoles

Esther Niubó exigeix a Educació un pla de xoc per encarar la represa de les classes
Josep Bargalló
Josep Bargalló

El PSC lamenta que el Departament d'Educació "trasllada la responsabilitat de la reobertura d'escoles a ajuntaments i centres educatius".
Així ho ha afirmat en un tuit la diputada socialista al Parlament de Catalunya, Esther Niubó, la qual ha afegit que el departament que dirigeix el republicà Josep Bargalló "no garanteix les mateixes condicions d'escolarització al conjunt de l'alumnat".

En aquest sentit, Niubó ha reblat que "el dret a l'educació no pot ser "a la carta" perquè agreuja les desigualtats". La diputada socialista ha fet aquestes declaracions mentre el conseller Bargalló, declarava que "ens trobem davant d'un gran repte: l'emergència educativa que ens trobarem al setembre, que és comunitària i que hem de solucionar entre tots".

Davant aquestes declaracions Niubó ha afirmat que "sembla inconcebible que el conseller Bargalló reconegui que ens trobem davant una emergència educativa i que NO anunciï cap pla de xoc ni increment de recursos materials i humans (docents i altres professionals) per afrontar-la".

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari