Barcelona permet passejar per les seves platges però no prendre el sol

L'Ajuntament esmena el tinent de Seguretat, Albert Batlle, que havia donat per fet que es podia
Surfistes a la platja de la Barceloneta

Prendre el sol i banyar-se a les platges de Barcelona continua estant prohibit. L'Ajuntament ha rectificat la informació que havia donat el tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, aquest dimarts al matí, i ha deixat clar que es pot anar a la platja només per fer esport o passejar, respectant la distància de seguretat i les franges horàries.

Així, de 6 a 10 del matí podran anar a la platja esportistes de tota la ciutat -la pràctica esportiva no té límits de distància- i els veïns que hi vulguin anar a passejar. De les 11 a les 12 i de les set a les vuit de la tarda hi podran anar els majors de 70 anys i des de les 12 del migdia fins a les set de la tarda menors acompanyats d'un adult. Els esportistes federats podran fer ús de la platja entre les vuit del vespre i les onze de la nit.

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra faran tasques de vigilància i el tinent d'alcaldia ha assegurat que es prioritzarà la informació i l'acompanyament. "Esperem no fer ús del règim sancionador, a no ser que es produeixin situacions molt escandaloses que posin en risc la salut", ha dit.

La mesura s'emmarca en el context de fase zero avançada que viu Barcelona i es mantindrà en aquests paràmetres almenys fins a aquest diumenge. L'Ajuntament i el Departament de Salut han demanat al govern espanyol que la ciutat passi a la fase 1 a partir de dilluns i això podria provocar modificacions en l'obertura de les platges la setmana que ve.
 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.