Barcelona permet passejar per les seves platges però no prendre el sol

L'Ajuntament esmena el tinent de Seguretat, Albert Batlle, que havia donat per fet que es podia
Surfistes a la platja de la Barceloneta

Prendre el sol i banyar-se a les platges de Barcelona continua estant prohibit. L'Ajuntament ha rectificat la informació que havia donat el tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, aquest dimarts al matí, i ha deixat clar que es pot anar a la platja només per fer esport o passejar, respectant la distància de seguretat i les franges horàries.

Així, de 6 a 10 del matí podran anar a la platja esportistes de tota la ciutat -la pràctica esportiva no té límits de distància- i els veïns que hi vulguin anar a passejar. De les 11 a les 12 i de les set a les vuit de la tarda hi podran anar els majors de 70 anys i des de les 12 del migdia fins a les set de la tarda menors acompanyats d'un adult. Els esportistes federats podran fer ús de la platja entre les vuit del vespre i les onze de la nit.

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra faran tasques de vigilància i el tinent d'alcaldia ha assegurat que es prioritzarà la informació i l'acompanyament. "Esperem no fer ús del règim sancionador, a no ser que es produeixin situacions molt escandaloses que posin en risc la salut", ha dit.

La mesura s'emmarca en el context de fase zero avançada que viu Barcelona i es mantindrà en aquests paràmetres almenys fins a aquest diumenge. L'Ajuntament i el Departament de Salut han demanat al govern espanyol que la ciutat passi a la fase 1 a partir de dilluns i això podria provocar modificacions en l'obertura de les platges la setmana que ve.
 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides