Els Mossos se senten “menyspreats” pel govern de Torra

Comandaments de la policia de la Generalitat denuncien que l'executiu català no ha fet una bona gestió de la pandèmia
Els Mossos controlen la circulació de vehicles

Comissaris dels Mossos d'Esquadra han denunciat el que consideren un "menyspreu" permanent per part del govern de Quim Torra cap al cos de la policia de la Generalitat, segons avança La Vanguardia. Aquest dimarts els responsables uniformats del cos fan arriba un comunicat a tots els agents en el qual valoren negativament la gestió del govern de la Generalitat, en especial dels departaments de Salut i Interior, davant la pandèmia del coronavirus.

Bàsicament, els Mossos es queixen de no disposar dels tests de diagnòstic de la malaltia per a poder saber quin és l'estat de salut d'uns 1.500 agents que estan confinats perquè no saben si estan malalts de la Covid-19. De fet, des del cos de policia de la Generalitat no es descarta buscar "vies pròpies" per poder accedir a les proves a través de convenis amb els hospitals.

Un altre aspecte que ha provocat l'enuig dels Mossos ha estat la proposta del govern de Torra de donar una paga extra a diferents grups de funcionaris que han tingut un paper destacat en la crisi sanitària. Aquesta paga estava destinada, en un principi a sanitaris, Protecció Civil i bombers, i darrerament s'hi ha inclòs els Mossos. Responsables uniformats del cos consideren que aquesta paga és innecessària donada l'actual situació econòmica general, argumentant que els Mossos s'han dedicat a fer la seva feina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides