Quin problema té Sala-i-Martin amb la mascareta i els guants?

Xavier Sala-i-Martin
Xavier Sala-i-Martin

L'economista independentista Xavier Sala-i-Martin s'ha queixat a Twitter que el seu iPhone no el reconeix quan porta mascareta, una de les mesures recomanades contra la transmissió del coronavirus.

"Puto Iphone!!! Cuando voy al mercado llevo la lista de compras en el teléfono y, claro, me pego un hartón de encender y apagar el aparato. El problema? El PUTO IPHONE NO ME RECONOCE CON LA MASCARILLA! Es hora de que Apple desarrolle una tecnología de reconocimiento de retina!!!", ha piulat en castellà.

El comentari ha generat conyes diverses, però una de les recomanacions no iròniques que ha rebut, apostar per un model amb sistema operatiu Android i per l'empremta dactilar, tampoc li ha fet el pes: "Els Iphones antics també van amb emparenta dactilar, però tampoc funcionen per culpa dels guants!".

El professor de la Universitat de Columbia, molt actiu a les xarxes emetent crítiques contra el govern espanyol per la gestió de la crisi del coronavirus, també ha respost a un usuari de Twitter que fantasiejava enumerant els ministres del govern d'una Catalunya independent, i que havia apostat per ell com a responsable d'Economia. Sala-i-Martin ha dimitit i, seguidament, ha argumentat que "cadascú ha de saber el paper que ha de i pot jugar a aquesta vida. I el meu no és el de ministre ni conseller sinó el de professor".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides