Ada Colau suspèn el ‘concert dels balcons’ després de la polèmica

Tot i que El Terrat i Mediapro assumien els 200.000 euros de pressupost, no s'ha frenat el malestar
Els Catarres

Finalment no hi haurà concert als balcons a Barcelona. L'Ajuntament ha decidit suspendre la iniciativa "Barcelona, ens en sortirem", després de la polèmica oberta pel cost de l'esdeveniment i el degoteig de baixes de cantants i grups que havien de participar-hi.

L'anunci de cancel·lació l'ha fet l'alcaldessa, Ada Colau, al seu compte de Twitter. "He pres la decisió després de constatar el malestar que ha generat la proposta a una part del sector cultural", afirma l'alcaldessa de la capital de Catalunya en un comunicat.

"M'entristeix profundament que un projecte que incorporava artistes d'estils diversos no hagi estat possible", diu l'alcaldessa al text que ha compartit a les xarxes. L'alcaldessa assegura que l'Ajuntament assumeix els seus "errors", encara que s'hagin fet "amb la millor de les intencions".

Colau també ha aprofitat per recordar que l'Ajuntament ha destinat 2 milions d'euros a reorientar grans festivals culturals a Barcelona i que anualment el consistori destina el 5% del pressupost a la cultura.

Tot i admetre "errors", Colau insisteix que "tenia tot el sentit" tirar endavant el concert als balcons. L'alcaldessa també parla d'"oportunisme polític" i assegura que s'ha viscut una polèmica basada en la "política de linxament, l'insult i la polarització".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides