Traslladen 160 avis de residències a hotels de Barcelona pel coronavirus

L'objectiu de l'operació és aïllar els ocupants d'aquests centres que estan sans dels contagiats
Residències amb coronavirus

Un total de 160 avis que viuen en les quatre residències de la ciutat de Barcelona més afectades pel coronavirus seran traslladats a hotels a partir d'aquest dissabte, segons ha avançat TV3. Segons la televisió pública, l'objectiu d'aquest trasllat és aïllar els residents sans dels que estan ja infectats o que tenen símptomes de la malaltia.

Amb aquest trasllat es volen evitar més morts entre la gent gran de la ciutat, ja que 1 de cada 4 morts per coronavirus a Barcelona era usuari d'una residència i més del 50% de les residències de Barcelona tenen com a mínim un malalt de coronavirus.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reclamat al president de la Generalitat, Quim Torra, actuacions concretes i urgents en l'àmbit de les residències de gent gran perquè "té plenes competències i no estan prou ateses".

Colau ha afirmat en declaracions a Catalunya Ràdio que estan rebent trucades "angoixants" de residències de la ciutat davant del coronavirus assegurant que no reben resposta de la Generalitat i per això ha instat el Govern a posar en marxa un pla de reforç amb més recursos "perquè els que hi ha ara són insuficients".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides