El PP fa callar Cayetana Álvarez de Toledo durant la pandèmia

La portaveu del grup parlamentari del PP al Congrés dels Diputats, Cayetana Álvarez de Toledo, sempre ha estat la que més pixades fora de test i patinades en les seves declaracions públiques ha acumulat des que va tornar a la primera línia política. Però això, a la direcció dels populars mai els ha molestat. L’han fet servir de buldog i d’ariet de la radicalitat, i al seu costat el discurs de Pablo Casado ha semblat sempre més moderat.

Però a l’inici de la crisi del coronavirus, Álvarez de Toledo va tenir un parell de declaracions crítiques amb el confinament, amb les restriccions i amb l’aturada de l’activitat parlamentària del Congrés que van alertar la cúpula del PP. Van veure en ella un alt risc d’acabar frivolitzant sobre una qüestió que es preveia ja seriosa. I van decidir que no tornés a parlar durant un temps.

Així, per ordre de Pablo Casado, Cayetana Álvarez de Toledo va quedar políticament confinada, sense micròfons mediàtics i garantint que s’estaria callada almenys fins que passi el més greu de la crisi sanitària. La portaveu del PP admet en privat que no està còmoda, però diu que entén que són moments difícils. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides