La Guàrdia Civil ajuda a muntar un hospital de campanya a Sant Andreu de la Barca

L'Institut Armat a cedit 140 llits i tauletes de nit juntament amb altres materials
Hospital de campanya a Sant Andreu de la Barca

La Guàrdia Civil ha col·laborat amb l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en l'habilitació del poliesportiu municipal l'11 com a hospital de campanya, amb l'aportació de mitjans materials i humans per al seu muntatge, transformant aquest lloc en un punt de suport i recuperació al sistema sanitari de la Generalitat de Catalunya per a malalts de la Covid-19.

Per a la seva posada en marxa, autoritzada per la conselleria de Salut, la Guàrdia Civil ha col·laborat per a la seva instal·lació amb efectius pertanyents al Grup de Reserva i Seguretat (GRS) nº 4 de Barcelona, amb seu en la localitat i personal destinat a la Comandància de Barcelona.

La instal·lació ha estat duta a terme sota la supervisió de l'ONG Metges Sense Fronteres, a fi que reuneixi les condicions adequades com a centre hospitalari.

A més dels efectius humans, la Guàrdia Civil també ha cedit 140 llits i tauletes de nit, 60 matalassos, coixins i làmines de goma per al sòl del poliesportiu. La resta del material necessari serà gestionat per a la seva adquisició pel mateix Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

L'objectiu d'aquest hospital és, inicialment, acollir a persones afectades per coronavirus que rebin l'alta hospitalària però que no poden ser a la seva casa, bé perquè estan soles o perquè han d'estar allunyades de la seva família per raons de seguretat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.