Sánchez intenta mentalitzar els ciutadans per al pitjor dels escenaris

Segons el president espanyol, "hem de preparar-nos emocionalment, la setmana que ve serà molt dura"
Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha dirigit a la població per defensar la gestió que està fent l'Estat en la crisi sanitària del coronavirus, però també per preparar la ciutadania per al pitjor dels escenaris. En aquest sentit, Sánchez ha insistit que arribaran dies "molt durs" en els quals la ciutadania ha d'estar "preparada psicològicament".

Sánchez ha fet aquesta compareixença en un dia en què el balanç de la crisi sanitària és de 1.326 morts i 24.926 contagis diagnosticats i en un context en què encara no s'ha assolit el pic d'infectats i el sistema sanitari està altament tensionat. De tots els afectats, 1.612 persones estan a l'UCI.

Sánchez no ha respost a les peticions que el govern de la Generalitat i el seu president Qui Torra li ve fent en els darrers dies perquè decreti el confinament total de Catalunya.

D'altra banda, en les darreres hores, el Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries ha explicat que s'han començat a distribuir 640.000 tests ràpids, que permetrà tenir resultats entre 15 i 20 minuts, es repartiran 1,3 milions de mascaretes a professionals i pacients i es compraran 700 respiradors.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides