La Xina diu tenir una vacuna que pot funcionar contra el coronavirus

Els EUA anuncien que ja han començat un assaig clínic amb una vacuna contra el Covid-19
Un ciutadà xinès afectat de coronavirus

El Ministeri de Defensa de la Xina ha afirmat que disposen d'una vacuna que han desenvolupat "amb èxit" per fer front al coronavirus. En concret la vacuna serviria per combatre el nou coronavirus SARS-CoV-2 que provoca la pneumònia Covid-19.

Les autoritats xineses han donat ja el vistiplau perquè aquesta vacuna es provi en éssers humans. El medicament ha estat creat per un equip d'investigació de l'Acadèmia Militar d'Investigació Mèdica, encapçalat per l'epidemiòloga Chen Wei, la qual ha assegurat que la Xina està preparada per fer "una producció a gran escala, segura i efectiva".

Per la seva banda, les autoritats nord-americanes han anunciat que ja han iniciat els assajos clínics d'una vacuna per fer front al coronavirus. Aquest fàrmac ha estat desenvolupat per l'Institut Nacional d'Al·lèrgies i Malalties infeccioses i l'empresa nord-americana de biotecnologia Moderna.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides