La ministra Robles recorda que Torra no pot anteposar la política a la salut

L'Exèrcit es desplegarà allà "on sigui necessari" i es posa la sanitat privada al servei de la pública
Els ministres encarregats de la lluita contra el coronavirus

Quatre ministres han comparegut aquest diumenge a la nit al Palau de La Moncloa per anunciar les noves mesures adoptades per combatre el coronavirus. Han intervingut el ministre de Sanitat, Salvador Illa; el de l'Interior, Fernando Grande Marlaska; la de Defensa, Margarita Robles; i el de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, i tots quatre han insistit en la necessitat d'unitat de tots els espanyols per frenar el coronavirus.

Robles ha anunciat que desplegarà l'Exèrcit en totes les ciutats "on sigui necessari". La ministra de Defensa també ha advertit al president de la Generalitat, Quim Torra, que s'ha de supeditar a les ordres estatals per fer front a la crisi del coronavirus. La dirigent ha assegurat que no creu que el president català es despengi de les ordres donades: "Si hi ha un responsable públic que fa un plantejament purament polític d'aquesta situació, no mereix ser anomenat responsable públic". De fet, ha afegit que tothom qui pretengui despenjar-se "ha de quedar fora de la vida pública si no anteposa la salut a la política".

El ministre de Sanitat ha anunciat que el govern espanyol posa a disposició de les comunitats autònomes els espais sanitaris privats, i també que els consellers de Sanitat podran habilitar espais per a ús sanitari a espais públics o privats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides