Catalunya ja és la segona comunitat amb més infectats per coronavirus

El ministeri Sanitat eleva a 5.753 els casos a Espanya
Coronavirus

Catalunya ja és la segona comunitat amb més infectats pel coronavirus a l'Estat, amb un total de 509. Aquest matí el Ministeri de Sanitat ha elevat a 5.753 els casos de coronavirus a tot l'Estat i la xifra de morts ja es situa en uns 136 més que l'últim balanç.

Madrid continua sent el territori on més casos es concentren, tenint més de la meitat dels infectats amb un total de 2.940 positius. El tercer territori amb més casos és el País Basc, amb 417, seguit de Castella la Manxa, amb 289, i de la Rioja, amb 278. Andalusia ja acumula 269 casos. En total, s'han donat 517 altes mèdiques, 324 més que divendres.

Suspenen les processons de Sevilla

L'Ajuntament de Sevilla, l'arquebisbe i el president del Consell de Germandats i Confraries de la capital andalusa han acordat suspendre les processons de Setmana Santa per l'evolució del coronavirus i les previsions que té el govern espanyol, que han portat a prendre "mesures dràstiques" per conscienciar la població de limitar al màxim els desplaçaments i quedar-se a casa seva.

Els bisbes de les 10 diòcesis amb seu a Catalunya han decidit suspendre totes les misses amb participació de fidels, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries per l'augment de contagis pel coronavirus. Les exèquies es faran de forma simplificada i els funerals s'ajornaran per a més endavant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides