Espanya suspèn els vols a Itàlia i els viatges de l’Imserso pel coronavirus

El govern espanyol pren aquestes mesures davant l'increment de casos, més de 1.600 i 35 morts
El certificat de vacunació busca reactivar la indústria turística

El govern espanyol ha anunciat avui un nou paquet de mesures contra el Covid-19. Després de les anunciades ahir que afecten Madrid i les localitats alabeses de Vitòria i Labastida de suspendre les classes en tots els nivells educatius (s'ha sumat avui la Rioja), avui ha suspès els vols a Itàlia i els viatges de l'Imserso, entre altres mesures.

El Consell de Ministres ha aprovat avui suspendre tots els vols directes entre Espanya i Itàlia almenys fins al 25 de març per frenar nous contagis del coronavirus. Un veto que afectarà les connexions amb el país italià que mantenen Iberia, Air Europa, Vueling, Volotea o Ryanair, entre altres companyies.

El govern espanyol també ha anunciat aquest dimarts que suspèn tots els viatges de l'Imserso durant un mes pel risc de contagi de coronavirus. És una de les mesures que ha anunciat aquest dimarts el ministre de Sanitat, Salvador Illa, després del Consell de Ministres. Les persones grans són un dels col·lectius de risc davant el coronavirus.

Aquestes instruccions es justifiquen per l'increment de casos arreu d'Espanya. A aquesta hora, ja hi ha notificats més de 1.600 casos i 35 morts. I més de cent persones es troben greus. La pitjor situació es troba a la Comunitat de Madrid i País Basc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides