Els diputats de Vox faran teletreball pel positiu en coronavirus d’Ortega Smith

El partit d'ultradreta diu que va ser un error l'assemblea amb militants i culpa el govern de donar-los permís
La direcció de Vox a Assemblea General Ordinària del partit

Vox ha decidit que tots els seus diputats treballin des de casa després que Javier Ortega Smith, diputat del partit d'ultradreta, hagi donat positiu en coronavirus. Es dona la circumstància que Ortega Smith va participar el passat cap de setmana en l'Assemblea General Ordinària del partit que va aplegar un nombrós grup de militants a Madrid.

El partit que presideix Santiago Abascal ha fet pública una nota en la qual assumeix que la celebració de l'assemblea "va ser un error pel qual demanem perdó", tot i que aprofiten el comunicat per carregar contra el govern central al qual acusen de conèixer "l'abast de l'amenaça, i que no ha fet res per contenir-la".

Amb aquest argument, els ultraconservadors demanen el cessament de la vicepresidenta del govern central, Carmen Calvo, a la qual acusen de ser "responsable del desastre de gestió que s'ha portat fins ara", afegint que "ens era difícil creure que els responsables de gestionar la crisi sanitària (…) estaven en una manifestació amb milers de persones", en referència a les manifestacions pel 8-M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides